Szoftverrel kapcsolatos szolgáltatásaink

Oktatás
Minden szoftvercsomagunk mellé biztosítjuk az oktatást, igénynek megfelelően. A szoftver hatékony és gyors használatával ismertetjük meg a szoftvert használó személyeket.  Ezt nem csak a bevezetéskor vállaljuk, hanem az új alkalmazottak esetén is, a honlapon megtalálható aktuális oktatási + kiszállási díj ellenében.

Telefonos segítség
Minden a szoftverrel kapcsolatos munkafolyamatokban felmerülő kérdésekben állunk rendelkezésükre munkanapokon 8-16 óráig 06/76/450457 telefonszámon vagy a futurelabs skype felhasználói fiókon.

Adatbázis karbantartás
Az esetleges adatbázis sérülések helyreállítását jelenti, eseti karbantartási díjakkal számolva.

Szerver telepítés
Amennyiben a megrendelt szoftvert hálózatos üzemmódban un. szerver - kliens használat történik, a szerver telepítést munkatársunk megrendelés esetén a megadott díjszabás szerint elvégzi.

Adatkonvertálás régi rendszerből
Szoftverváltás estén a régi rendszerből való adatok átemelése. Mivel minden más rendszerből történő adatimportálás egyedi, ezért elképzelhető, hogy külön szoftvert kell készíteni a régi adatok beemeléséhez. Ennek a költsége a honlapon megtalálható díjszabás táblázatunkban látható.

Testreszabás
Jogosultságok beállítását jelent.


Vállalkozói adatok frissítése
A szoftver használata során lehetőség van a vállalkozást érintő céges adatok módosítására, kivéve az adószám, amennyiben az adószám és a cégnév változik a kollégáink végzik el a módosítást. Az egyéb adatokat tetszőlegesen módosíthatja a felhasználó.


Új adatbázis esetén egyszeri adatbázis beállítási díj
Akár terítőjárat vagy új telephely indítása esetén szükséges beállításokat jelenti. (cégadatok, árak, áruk, partnerek, jogosultságok, prefix)

Kiküldetés
Vidéki tartózkodás esetén minden ott töltött éjszakára vonatkozik.

Kiszállás
Kecskeméten és 20 km-es vonzáskörzetében ingyenes a kiszállás, azon felül 150 Ft/km-t számítunk fel oda-vissza utat figyelembe véve.


Szoftverfrissítés és jogszabálykövetés
A szoftverfrissítés azt jelenti, hogy a szoftver legújabb fejlesztései elérhetővé váljanak a partnereink számára. Szoftverfrissítéskor mindig a legújabb verziószámú Hermesz kerül telepítésre, melyben az esetleges jogszabályváltozások által beépített új funkciók is szerepelnek. Minden új vezriószámú Hermesz esetén bűvülhet az elérhető álltalános funkciók listája, de ez nem vonatkozik az egyedi fejlesztési igények alapján elkészült új modulok automatikus telepítésére.
A szoftverkövetés minden számlázással kapcsolatos jogszabályváltozásnak a rendszerbe való beillesztését jelenti.
Egyösszegű szoftver vásárlás esetén 12 hónap-ig vállaljuk a szoftverkövetést, majd az
első év letelte után évente egyszer kötelező a szoftverfrissítési díjat kell fizetni, melynek a költségét a szoftvercsomagok alatti táblázatban találja meg.

 

Szolgáltatásaink megrendelése esetén jelezze felénk az igényelni kívánt szolgáltatást, munkatársunk a megadott elérhetőségek valamelyikén a megrendelést követő napon felveszi Önnel a kapcsolatot!

 

Szoftverrel kapcsolatos szolgáltatásunk
Oktatás / óra 10 000 Ft
Telefonos segítség Tér. ment.
Adatbázis karbantartás / óra 20 000 Ft
Szerver telepítés 30 000 Ft
Adatbázis konvertálás 30 000 Ft
Testreszabás 30 000 Ft
Új adatbázis esetén egyszeri adatbázis beállítási díj 20 000 Ft
Kiküldetés / éj 25 000 Ft
Kiszállási díj / km 150 Ft
Szoftverfrissítés és jogszabálykövetés / év / adatbázis (A szoftvercsomagoknál megtalálható árak szerint)
A táblázatban megadott árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.
Szoftver bérlése esetén a szoftverkövetés térítésmentes!

 

Megrendelés